Velkommen til Hrafna Rideudstyr 


Om Hrafna Rideudstyr 

Hos Hrafna rideudstyr, har vi et enormt fokus på kvaliteten af det udstyr vi sælger.
Vi har nøje udvalgt de produkter, som du kan se på vores hjemmeside.
Vi vælger vores produkter ud fra, om de kan leve op til vores forventninger og grundlæggende værdier. Vi ønsker kvalitets udstyr til både dig, din hund og din hest. Derudover gør det selvfølgelig ikke noget, hvis også det er pænt. 

Hos os har vi en bred viden inden for både udstyr til dig, din hest og din hund. Vi er et team bestående hestekyndige mennesker, der har et stor kendskab til heste.

Meget af det udstyr vi sælger igennem vores webshop, har vi selv testet og kan derfor give et endnu bedre kendskab til netop det produkt du ønsker.  Ønsker du at vide mere om vores team, kan du læse meget mere om os inde under "Om os" 

Har du spørgsmål til vores produkter, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.
Vi vil altid gøre vores bedste, for at netop du er tilfreds med det produkt du har købt hos os. 

Med de venligste hilsner 
Teamet bag Hrafna Rideudstyr 

Populære varer

Eldur lædergrime

Kvalitets lædergrime med de smukkeste sten, der formår at ligner flammer.  Brun lædergrime af kvalitets læder fra Nordic Horse, i brunt læder.  Spænderne er messing 

649.00 kr.

Seawave komb. næserem

Virkelig lækker kombineret næsebånd fra Nordic Horse i kvalitets læder.  Str. cob og kan købes med enten sølv sten eller guld sten.  Trensen har en god pasform. 

649.00 kr.

Seawave nakkestykke

Virkelig smuk smuk nakkestykke fra Nordic Horse.  Her kan du købe et virkelig fint sæt.  Nakkestykket her kan købes med enten sølv sten eller guld sten.  Str. er cob  Kvalitets læder

599.00 kr.

Bliður 2-delt bid

Ergonomisk formet bid, der ligger godt i hestens mund og giver et jævnt tryk over tungen. Blidt bid med muffeafslutning som er skånsomt mod mundvigen, og støtter hesten når den drejes. Det er lavet med et drejet midterled, som låser, for ikke at kunne støde på ganen. Udført i høj kvalitet rustfri stål. 

295.00 kr.

Viggó grime

Den fineste grime med små heste på, i forskellige farver.  Fås i størrelse cob.  Den findes både foret og i økonomi. 

Pris fra 70.00 kr.

Karlslund Galdur Jodhpur vintertights

Lækre og dejligt komfortable ridetights, lavet i meget elastisk materiale, som giver en meget god pasform, samt en ergonomisk kompression, for forbedret blodcirkulation. Lavet i to-lags stof med fleece på indersiden, for ekstra varme på kolde dage. Meget flot design, uden sømme på indersiden af benene, og silikone-grip på ben og bag, i et mønster af töltene islændere, hjælper rytteren med at sidde godt i sadlen. Integreret praktiske lommer på hofte og lænd, med plads til en mobiltelefon eller lignende. Med "jodhpur" ben til at gå uden over støvlerne.

1,040.00 kr.

Elegant rebgrime

Den fineste slanke rebgrime, i mange forskellige varianter.  Virkelig fine rebgrimer med ekstra støtte på næseryggen. De er prydet med smukke sten og derudover fås de i mange forskellige varianter. 

99.00 kr.

Karlslund Stofmundbind

Effektiv, behagelig og smart CE-godkendt mundbind/maske, som har en meget god beskyttelse mod bakterier, aerosoler og små vanddråber. Velegnet f.eks. til brug i det offentlige rum. Tæt og komfortabel pasform, med stropper i økologisk bomuld. Består af 3 lag: Kraftigt vandafvisende (polyester), filterskål (SMS polypropylen) og et antibakterielt lag (polyester/bomuld). Vaskbar op til 60 gange ved 60 grader. Anbefalet brugstid op til 4 timer. Stofmasken er ikke medicinsk udstyr, men leveres i steriliseret pakning, og er CE-mærket efter EU direktiv "93/42/EEC, Class 1".

49.00 kr.

Karlslund Hjelmpose

Hjelmpose der beskytter ridehjelmen mod støv og skrammer. Lavet i blødt fleece med glat overflade og med lukkemekanisme.  Passer til de fleste hjelme Snørreluk Kan vaskes ved 30 grader Farve: Grå Størrelse: 40x45 cm.

145.00 kr.

VALS pandebånd

Udskifteligt pandebånd med sten til VALS Soft ergonomic trense Lækkert blødt pandebånd i højkvalitetslæder. Dette pandebånd er dekoreret med sorte sten. Pandebåndet er med blød bue

350.00 kr.

Plóma kombineret næsebånd

Det fineste kombineret næsebånd fra Nordic Horse. Du kan sammensætte det med resten af Plóma serien. Det er kvalitetslæder pyntet med det fineste glitter i alle regnbuens farver. 

570.00 kr.

Plóma nakkerem

Den fineste nyhed fra Nordic Horse. Kvalitets nakkestykke med pandebånd bestående af glitter i regnbue farver.  Nakkeremmen har bådspænder, hvilket betyder du altid kan skifte pandebåndet ud, hvis du ønsker et andet. 

549.00 kr.

    Mærker