Velkommen til Hrafna Rideudstyr 


Om Hrafna Rideudstyr 

Hos Hrafna rideudstyr, har vi et enormt fokus på kvaliteten af det udstyr vi sælger.
Vi har nøje udvalgt de produkter, som du kan se på vores hjemmeside.
Vi vælger vores produkter ud fra, om de kan leve op til vores forventninger og grundlæggende værdier. Vi ønsker kvalitets udstyr til både dig, din hund og din hest. Derudover gør det selvfølgelig ikke noget, hvis også det er pænt. 

Hos os har vi en bred viden inden for både udstyr til dig, din hest og din hund. Vi er et team bestående hestekyndige mennesker, der har et stor kendskab til heste.

Meget af det udstyr vi sælger igennem vores webshop, har vi selv testet og kan derfor give et endnu bedre kendskab til netop det produkt du ønsker.  Ønsker du at vide mere om vores team, kan du læse meget mere om os inde under "Om os" 

Har du spørgsmål til vores produkter, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.
Vi vil altid gøre vores bedste, for at netop du er tilfreds med det produkt du har købt hos os. 

Med de venligste hilsner 
Teamet bag Hrafna Rideudstyr 

Populære varer

VALS pandebånd

Udskifteligt pandebånd med sten til VALS Soft ergonomic trense Lækkert blødt pandebånd i højkvalitetslæder. Dette pandebånd er dekoreret med sorte sten. Pandebåndet er med blød bue

350.00 kr.

Karlslund Golden mouth

Ergonomisk udformet 2-delt muffebid med dobbelt lock-up, som sikrer at biddet ligger optimalt.   Den ergonomiske udformning, muffeafslutningen og lock-up funktionen medvirker til at sikre, at biddet er blidt og roligt i hestens mund. Udført i en særlig legering med meget god holdbarhed, som indeholder kobber der medvirker til at øge hestens aktivitet på biddet.

399.00 kr.

Karlslund Regndækken m. fleecefoer

Overgangsdækken i slidstærkt 600D ripstop stof, med forlænget hals. Det er vandtæt og åndbart og har et lækkert fleecefoer. Dækkenet har elastisk hals, slidser ved skulder og opskæring ved benene, for optimal tilpasning til hestens form og fuld frihed til bevægelse. Egnet til udendørs brug i regnvejr, og som overgangsdækken. Der er dobbelt lukning med karabinhager på bringen, haleflap, elastiske bagbensstropper, justerbare krydsgjorde og halesnor.

679.20 kr. 849.00 kr.

KIDKA saddelunderlag i islandsk uld

Fantastisk underlag fra KIDKA lavet af 100% islandsk uld. Den specielle proces, hvor ulden blive vasket, børstet og dampet, giver en blød og fluffy tekstur, samtidig med at uldens fantastiske egenskaber bevares: Uld varmer bedre end kuststoffer og bomuld. Uld regulerer hestens kropstemperatur automatisk - uld er unikt ved både at isolere mod kulde og varme Uld bliver ikke fugtigt - uld kan optage op til ca. 35% fugt uden at virke våd og vil stadig føles varm Uld er naturligt lugt- og bakteriehæmmende Uld er yderst holdbart og holder farven

799.00 kr.

Tredelt bid

Almindeligt tredelt bid fra Karlslund. Midterledet er af lavet af kobber. Bidet er lavet i rustfrit stål, det er special designet til islænder. 

249.00 kr.

3 Stars Gripstøjler

Sorte super grib tøjler med 3 hvide sten.  Gribtøjer giver et godt grib, lige meget om tøjlerne er nye, våde eller gamle. 

289.00 kr.

Hestagallery soft ergonomic trense

Vil du også det bedste for din hest?   Hestagallery soft ergonomic trense med pandebånd og kombineret næsebånd med tilbagetræk.  Hestagallery soft ergonomic trense med pandebånd og kombineret næsebånd med tilbagetræk. Trensen er ergonomisk korrekt udformet med en bred og blød polstret nakkerem, der sikrer et godt fordelt tryk på hestens nakke. Den polstrede del går helt ned til ørerne, så hesten ikke bliver irriteret. Trensen er udført i den fineste læderkvalitet med sorte spænder, der giver et delikat udtryk. Trensen er med pandestykke og kombineret næsebånd - begge dele er med blød polstring. For at opnå en korrekt trykfordeling er næsebåndet bredt over næseryggen, og bagsiden af næsebåndet er foret med blødt læder. Trensen passer perfekt til VALS biddene, men kan også bruges til bid med almindelige ringe, da kindstykket kan justeres.

949.00 kr.

Rainbow tøjler

Eventyrlige, eller lige frem magiske tøjler fra Nordic Horse. Disse forrygende tøjler er prydet med de smukkeste sten i alle regnbuens farver.  Bemærk priserne er forskellige alt efter om det er med supergrib, biothan med stoppere eller biothan med dupper. 

Pris fra 459.00 kr.

    Mærker