Velkommen til Hrafna Rideudstyr 


Om Hrafna Rideudstyr 

Hos Hrafna rideudstyr, har vi et enormt fokus på kvaliteten af det udstyr vi sælger.
Vi har nøje udvalgt de produkter, som du kan se på vores hjemmeside.
Vi vælger vores produkter ud fra, om de kan leve op til vores forventninger og grundlæggende værdier. Vi ønsker kvalitets udstyr til både dig, din hund og din hest. Derudover gør det selvfølgelig ikke noget, hvis også det er pænt. 

Hos os har vi en bred viden inden for både udstyr til dig, din hest og din hund. Vi er et team bestående hestekyndige mennesker, der har et stor kendskab til heste.

Meget af det udstyr vi sælger igennem vores webshop, har vi selv testet og kan derfor give et endnu bedre kendskab til netop det produkt du ønsker.  Ønsker du at vide mere om vores team, kan du læse meget mere om os inde under "Om os" 

Har du spørgsmål til vores produkter, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.
Vi vil altid gøre vores bedste, for at netop du er tilfreds med det produkt du har købt hos os. 

Med de venligste hilsner 
Teamet bag Hrafna Rideudstyr 

Populære varer

FINESSE TRENSE, RUNDSYET - BRUN - M. SMALT NÆSEBÅND

FINESSE TRENSE MED ERGONOMISK NAKKESTYKKE Fantastisk lækker rundsyet trense fra danske Finesse Bridles. Finesse Bridles kendetegner sig ved et særdeles elegant udtryk og klassisk design, samt en høj kvalitet. Trenserne fra Finesse Bridles er især kendt for det særlige nakkestykke der er ekstremt trykfordelende og giver optimal blodgennemstrømning og smidighed over hele ryggen. Læs mere om nakkestykket herunder. Denne model er fremstillet i rundsyet læder af høj kvalitet. Næsebåndet er med ekstremt blød foring af fåreskind der former sig efter hesten, det er 5 cm. bredt på midten, og bliver smallere i siden så der er bedre plads til biddet. Næsebåndet er med tilbagetræk, ligeledes med ekstra blød foring. Pandebåndet der følger med til trensen er med clincher (nitter) og er kun 8 mm. bredt for at give et elegant udtryk. Pandebåndet er med praktiske trykknapper så det er nemt at skifte, samt at håndtere når trensen vedligeholdes. Tøjler medfølger ikke. OM NAKKESTYKKET PÅ FINESSE TRENSER: Nakkestykkerne på trenser og kandarer fra Finesse Bridles kan noget helt særligt. Selve nakkestykket er fremstillet i et fleksibelt fibermateriale, der minder om en blød skum med store lufthuller. Fiberet i nakkestykket er blødt og former sig efter hesten, og virker enormt trykfordelende og sikrer en sund blodgennemstrømning. Dette indvirker til at hestens muskelfunktion og ledfunktion ikke blokeres pga. et hårdt nakkestykke, og det kan mærkes på hele hestens bevægelse. Hvis hesten har spændinger i nakken vil spændingerne strække sig hele vejen ned over ryggen og mindske smidighed og muskelfunktion. Fiberets virkning er øjeblikkelig i modsætning til memory skum/tempur der først former sig når det bliver opvarmet. Det særlige fiber der anvendes i nakkestykkerne er oprindeligt udviklet til hospitalsvæsenet, i madrasser til sengeliggende patienter for at forebygge liggesår. Liggesår opstår når sensitiv hud udsættes for gentagne/konstante tryk, og effekten af madrasserne kan direkte overføres til tryk på hestes nakker, hvor man lægger vægt på de meget følsomme muskler, led og sener når hesten rides/trænes. Nakkestykket på Finesse Bridles trenser og kandarer er testet af dyrlæger, der kunne dokumentere en betydelig øget bevægelsesfrihed i hele hestens krop sammenlignet med standard nakkestykker. Hestene fik mindre "pain strikes", hvilket betyder, at hestene ikke ophobede mælkesyrer i musklerne på samme måde som ved en standard trense. Det er ikke kun nakken der måles på, det gælder primært de to muskler, Splenius og Brachiocephalius som sidder i de myofasielle linier der går på kryds og tværs, fra højre og til venstre side - faktisk over hele hestens krop. Dvs. de nævnte muskler har stor indvirkning på hele bevægelsen af hesten, fra halsen og ned til bagbenene. 

2,799.00 kr.

KIDKA saddelunderlag i islandsk uld

Fantastisk underlag fra KIDKA lavet af 100% islandsk uld. Den specielle proces, hvor ulden blive vasket, børstet og dampet, giver en blød og fluffy tekstur, samtidig med at uldens fantastiske egenskaber bevares: Uld varmer bedre end kuststoffer og bomuld. Uld regulerer hestens kropstemperatur automatisk - uld er unikt ved både at isolere mod kulde og varme Uld bliver ikke fugtigt - uld kan optage op til ca. 35% fugt uden at virke våd og vil stadig føles varm Uld er naturligt lugt- og bakteriehæmmende Uld er yderst holdbart og holder farven

799.00 kr.

Tredelt bid

Almindeligt tredelt bid fra Karlslund. Midterledet er af lavet af kobber. Bidet er lavet i rustfrit stål, det er special designet til islænder. 

249.00 kr.

3 Stars Gripstøjler

Sorte super grib tøjler med 3 hvide sten.  Gribtøjer giver et godt grib, lige meget om tøjlerne er nye, våde eller gamle. 

289.00 kr.

Hestagallery soft ergonomic trense

Vil du også det bedste for din hest?   Hestagallery soft ergonomic trense med pandebånd og kombineret næsebånd med tilbagetræk.  Hestagallery soft ergonomic trense med pandebånd og kombineret næsebånd med tilbagetræk. Trensen er ergonomisk korrekt udformet med en bred og blød polstret nakkerem, der sikrer et godt fordelt tryk på hestens nakke. Den polstrede del går helt ned til ørerne, så hesten ikke bliver irriteret. Trensen er udført i den fineste læderkvalitet med sorte spænder, der giver et delikat udtryk. Trensen er med pandestykke og kombineret næsebånd - begge dele er med blød polstring. For at opnå en korrekt trykfordeling er næsebåndet bredt over næseryggen, og bagsiden af næsebåndet er foret med blødt læder. Trensen passer perfekt til VALS biddene, men kan også bruges til bid med almindelige ringe, da kindstykket kan justeres.

949.00 kr.

Hryssa engelsk næsebånd

Fuldstændig unikt og fantastisk engelsk næsebånd fra Nordic Horse.  Helt enormt lækkert engelsk næsebånd fra Nordic Horse. Næsebåndet er gravet i det lækreste læder, af højeste kvalitet. Læderet er blødt, smidigt og slidstærkt. 

599.00 kr.

Rainbow tøjler

Eventyrlige, eller lige frem magiske tøjler fra Nordic Horse. Disse forrygende tøjler er prydet med de smukkeste sten i alle regnbuens farver.  Bemærk priserne er forskellige alt efter om det er med supergrib, biothan med stoppere eller biothan med dupper. 

Pris fra 459.00 kr.

VALS 2-delt bid i rustfrit stål

Vals-biddene har en rigtig god pasform og ligger fantastisk i munden på hesten. De store ringe gør at det er meget let at skabe liv i biddet og klemmer ikke ind på kinderne.

499.00 kr.

Rock Stone nakkerem

Kvalitet og skønhed for alle pengene.  Helt ny lanceret nakkerem fra Hestagallery, med et flot udskåret pandebånd med rock stone.  Den kan købes i mange forskellige farver.  Kvalitets læder  Fåes i mange varianter  Unik   

499.00 kr.

VALS 2-delt bid i messing

Biddene har en rigtig god pasform og ligger fantastisk i munden på hesten. De store ringe gør at det er meget let at skabe liv i biddet og klemmer ikke ind på kinderne. De kommer i størrelser 10,5 cm, 11,5

600.00 kr.

    Mærker